Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

CNC Malendelen

Het Malen van de malenverwerking moet de spatie bevestigen en een snijder van het hoge snelheids roterende malen gebruiken op de spatie te snijden om de vereiste vormen en de eigenschappen te verwijderen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit CNC Malendelen Service
Thuis - De diensten - CNC Malendelen

CNC Malendelen

Het Malen van de malenverwerking moet de spatie bevestigen en een snijder van het hoge snelheids roterende malen gebruiken op de spatie te snijden om de vereiste vormen en de eigenschappen te verwijderen. Het traditionele malen wordt gebruikt vaker voor eenvoudige vormen/eigenschappen zoals contouren en groeven. CNC de malenmachines kunnen complexe vormen en eigenschappen verwerken. Het malende en boring machinaal bewerkende centrum kan three-axis of multi-axis malende en boring verwerking voor verwerking, vormen, inspectiehulpmiddelen, bandhulpmiddelen, thin-walled complexe gebogen oppervlakten, kunstmatige prothesen, bladen, enz. uitvoeren. Wanneer het kiezen van de inhoud van NC-malenverwerking, zouden de voordelen en de belangrijkste functies van NC-malenmachines in volledig spel moeten worden gebracht. Vijf-as CNC het machinaal bewerken is een type van malen. De Yijinhardware heeft dergelijk high-precision materiaal van Duitsland gekocht. Vijf-as CNC de werktuigmachines zijn high-tech, high-precision machines die speciaal worden gebruikt om complexe gebogen oppervlakten te verwerken. Dit werktuigmachinesysteem heeft een significante invloed op de luchtvaart, het ruimtevaart, militaire, wetenschappelijke onderzoek, het precisiemateriaal, high-precision medische apparatuur en andere industrieën van een land. Yjin heeft dergelijk high-precision materiaal, en verleent professionele steun voor ondernemingen en overheidsinstellingen die naar hoogte streven - kwaliteit en hoge vereisten rond de wereld. De vijf-as CNC omvat wieg, verticaal, horizontaal, NC-lijst + het indexerende hoofd van NC, NC-lijst + 90 ° B as, NC-lijst + 45 ° B as, NC-lijst + a-as, twee asnc As etc.

 

 

(1) dubbel schommelingshoofd (+ A, + C)

(2) onderdompelingstype schommelings hoofdtype (+ B, + c-snijder)

(3) dubbel draaischijftype (NC-het werkbank)

(4) de naar voren gebogen bank van het typewerk (+ B, + CNC het werkbank)

(5) één slinger en één omwentelingsvorm (+ het werkbank van A, NC-)

 
 

Kunnen de ervaren technische exploitanten van Yijin alle vijf assen skillfully gebruiken om uiterst complexe geometrisch gestalte gegeven delen en componenten te bereiken die door de globale high-end industrie met hoge nauwkeurigheid en buitengewoon technisch niveau worden vereist. Het gebruik van maakt vastklemmen van het werkstuk gemakkelijk. Geen speciale klemmen worden vereist tijdens verwerking, die de kosten van de klemmen drukt, het veelvoudige vastklemmen, vermijdt en de nauwkeurigheid van de vormverwerking verbetert. Het gebruiken van vijf-as technologie om de vorm te verwerken kan het aantal inrichtingen verminderen. Bovendien kan de werktuigmachine van de 5 asaaneenschakeling vele speciale hulpmiddelen in verwerking opslaan, zodat worden de hulpmiddelkosten gedrukt. Vijf-as het machinaal bewerken wordt gebruikt in vele veeleisende industrieën om precisiedelen met snelle productietijd en herhaalbare nauwkeurigheid te veroorzaken. YIJIN-de Hardware is bereid om high-precision professionele vijf-as CNC machinaal bewerkend de diensten voor uw industrie te verstrekken, die op uw contact wachten.

Als u in onze producten geinteresseerd bent, uw vereisten en tekeningen naar te verzenden gelieve ons via e-mail: info@yijinsolution.com

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.