Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

cnc draaiende delen

het urning betekent dat draaibank het machinaal bewerken deel van het machinaal bewerken uitmaakt. De draaibankverwerking gebruikt hoofdzakelijk een het draaien hulpmiddel om een roterend werkstuk te draaien.

Vraag een offerte aan
kwaliteit cnc draaiende delen Service
Thuis - De diensten - cnc draaiende delen

cnc draaiende delen

Het draaien betekent dat draaibank het machinaal bewerken deel van het machinaal bewerken uitmaakt. De draaibankverwerking gebruikt hoofdzakelijk een het draaien hulpmiddel om een roterend werkstuk te draaien. De draaibanken worden hoofdzakelijk gebruikt voor het machinaal bewerken van schachten, schijven, kokers en andere werkstukken met roterende oppervlakten. Zij zijn de wijdst gebruikte werktuigmachines in machines verwerkende, ruimtevaart, automobieldelen en reparatieinstallaties. Het draaien is een methode om een werkstuk op een draaibank te snijden door het werkstuk met betrekking tot het hulpmiddel te roteren. De scherpe energie wordt hoofdzakelijk verstrekt door, het werkstuk eerder dan het hulpmiddel te draaien. Het draaien is de meest fundamentele en gemeenschappelijke scherpe methode, die een zeer belangrijke positie in productie bezet. Draaien is geschikt om oppervlakten te draaien. De meeste werkstukken met het draaien van oppervlakten kunnen worden verwerkt door methodes, zoals binnen en buiten cilindrische oppervlakten, binnen en buiten kegeloppervlakten, eindgezichten, groeven, draden en roterende vormende oppervlakten te draaien. De gebruikte hulpmiddelen draaien hoofdzakelijk hulpmiddelen. Alle die het draaien hulpmiddelen door YIJIN worden gebruikt worden ingevoerd uit Zwitserland. Dit kan efficiency zeer verhogen en klantenkosten drukken tijdens het verwerkingsproces. Met het efficiënte werk, nauwkeurige technologie en lage prijzen, heeft het het vertrouwen van globale klanten gewonnen en het verwerkingsproces kunnen ook verbeteren.

In de nauwkeurigheid, worden glitches verminderd. Is de numeriek gecontroleerde werktuigmachine een afkorting van digitaal gecontroleerde werktuigmachine, die een automatische die werktuigmachine met een systeem van de programmacontrole is wordt uitgerust. Het controlesysteem kan een programma logisch gezien verwerken en decoderen die door een controlecode of andere symbolische instructies wordt gespecificeerd, daardoor veroorzakend de machine om delen in werking te stellen en te verwerken.

Vergeleken met gewone werktuigmachines, CNC hebben de werktuigmachines de volgende kenmerken:

  • Hoge verwerkingsnauwkeurigheid en stabiele verwerkingskwaliteit;
  • De multi-gecoördineerde aaneenschakeling kan worden uitgevoerd, en de delen met complexe vormen kunnen worden verwerkt;
  • Wanneer de verwerkingsdelen worden veranderd, over het algemeen slechts moet het Programma van numerieke controle worden veranderd, dat de tijd van de productievoorbereiding kan besparen;
  • De werktuigmachine zelf heeft hoge precisie en starheid. Het kan gunstig verwerkingsbedrag en hoge productiviteit (over het algemeen 3 ~ 5 keer van gewone werktuigmachines) kiezen;
  • De hoge graad van werktuigmachineautomatisering kan arbeidsintensiteit verminderen;
  • De eisen van betere kwaliteit ten aanzien van exploitanten en hogere technische eisen ten aanzien van onderhoudspersoneel.

De Yijinhardware heeft alle hierboven beschreven voordelen. Het technische personeel van Yijin Hardware Company voert strikt ISO uit: norm 9001, en leidt en verbetert periodiek het technische techniekr&d personeel op, zodat de kwaliteit en high-precision technologie van Yijin-Hardware voor andere Hardwareindustrie zijn. , hebben wij vele high-precision delen voor alle gangen van het leven rond de wereld vervaardigd. Wij kunnen de CNC draaibankdelen vervaardigen u voor uw bedrijf wilt. Contacteer ons om onze professionalisme en hoge precisie te getuigen. Wij zijn gelukkig te contacteren u samenwerken terwijl het houden van uw begroting binnen Controle.

Als u in onze producten geinteresseerd bent, uw vereisten en tekeningen naar te verzenden gelieve ons via e-mail: info@yijinsolution.com

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.