Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Yijin CNC zal gaf u de beste oplossing voor de moeilijkheden in het snijden van roestvrij staal 304

Yijin CNC zal gaf u de beste oplossing voor de moeilijkheden in het snijden van roestvrij staal 304

January 27, 2021

Het roestvrije staal is moeilijk om wegens het slechte warmtegeleidingsvermogen van roestvrij staal hoofdzakelijk te verwerken, en het verwarmen van het spaandermateriaal zal gemakkelijk een opbouw op het uiteinde van het hulpmiddel vormen, dat de belangrijkste oorzaak van schade aan het blad is. Bovendien wegens de grote scherpe kracht en de hoge scherpe temperatuur tijdens verwerking, brengt het sommige moeilijkheden aan de verwerking, en het is vaak moeilijk om bevredigende resultaten te bereiken wanneer het snijden.

 

Wij leerden van een ingenieur die in zaken 40 jaar is geweest dat er ook sommige uiteinden voor roestvrij staalverwerking zijn. Deel vandaag de moeilijkheid van roestvrij staalknipsel.

 

40mm van het de hoge snelheidsstaal van het bar het materiële over het algemeen gebruik scherpe hulpmiddel, dat beter scherp effect kan bereiken. Wanneer het machinaal bewerken van werkstukken groter dan φ40mm, aangezien de scherpe snelheid van roestvrij staalverwerking laag is om efficiency te verbeteren, kan carbidesnijders gebruiken.

 

1.The de bladhoek van het scherpe hulpmiddel moet 0° zijn, en het kan op een hulpmiddelmolen worden gemalen indien mogelijk, is dit het belangrijkste punt. Omdat wanneer het roestvrije staal snijdt, de spaanders en de wrijving van de groefmuur ernstig zijn, als de spaanders niet kunnen verticaal worden ontwikkeld, het drukken zal afbreken voorkomen, en het mes zal in strenge gevallen worden geraakt. Wanneer de hoek van de bladneiging groot is, is het effect van spaander verdelende maatregelen niet ideaal.

 

2. De boogstraal van het hulpmiddeluiteinde niet moeten zou te groot zijn, is de hulp achterhoek van het hulpmiddel gemakkelijk te dragen wanneer het te groot is, kan het zijn omdat de spaanderdikte bij de boog wordt verminderd, die gemakkelijk is om het verharden te veroorzaken en de slijtage van de hulpmiddelkant te verergeren.

 

3. De slijtage van de werktuigen zou op tijd moeten worden gescherpt. De het malen norm van roestvrij staal scherp mes, niet alleen zou het volgens het belangrijkste achtergedeelte moeten worden bepaald, maar ook bijzondere aandacht aan de graad van slijtage op het hulpachtergedeelte betalen, als de hulprug teveel wordt gedragen, de wrijving tussen het hulpmiddel en de groefpartij zal, veroorzaakt de groefbreedte verhogen om te versmallen, makend het moeilijk om de spaanders te lossen, en versnellend slijtage van de werktuigen.

 

4. De vooroppervlakteruwheid van het hulpmiddel zou zoveel mogelijk moeten worden verminderd, is de waarde van de oppervlakteruwheid laag, wat slijtage plakkend en de knipselkracht, en licht het snijden kan verminderen. de praktijk heeft bewezen dat de hulpmiddelvoorzijde na malen dan zonder het malen het beduidend betere hulpmiddelleven.

 

5. De snijkant wordt gemalen met een negatieve afkanting van ongeveer 0.2mm, die het scherffenomeen kunnen verminderen tijdens het malen en een betere snijkantkwaliteit verkrijgen. Het lagere deel van het messenlichaam keurt een vorm van de vissenbuik goed om starheid te verhogen. De ontruimingshoek van het hulpmiddelpaar wordt uiterlijk gemalen met een malend wiel, en de starheid is beter. De daadwerkelijke ontruimingshoek is over 2°~3°. Het hulpmiddelmateriaal voor verwerkingsroestvrij staal wordt over het algemeen geselecteerd uit YG-legering die niet gemakkelijk om met het is te plakken en te dragen. Ik koos YG8 met betere sterkte. De hulpmiddelbreedte wordt geselecteerd volgens de diameter van de bar. De scherpe snelheid is over 60m/min. Dit hulpmiddel kan aan de behoeften van algemene verwerking voldoen. Het barmateriaal van φ40~φ80MM kan in één keer worden gesneden. Er is geen behoefte om het mes rond te drijven. Besteed aandacht aan de scherpe roestvrij staalspaanders tijdens verwerking. Als de spaanders te lang zijn, moet het mes worden ingetrokken om de spaanders te breken. Om gevaar te vermijden, zou het hulpmiddel niet op de oppervlakte van het werkstuk moeten blijven wanneer het intrekken, om het werk het verharden te verminderen. Wanneer het snijden van een stevig werkstuk om het hulpmiddel te vermijden van breken, wanneer het snijden aan het centrum, kunt u ongeveer 1~2mm verlaten om het met de hand te breken.

 

6. Voor dit soort roestvrij staalknipsel, in normale omstandigheden, is het natte knipsel meerdere keren langer dan het droge scherpe hulpmiddelleven. Hoofdzakelijk is snelheid en scherp mes. Als de snelheid zonder water toe te voegen hoog is, zullen de spaanders van het scherpe mes onmiddellijk rood zijn. Het zal na de verwerking van een paar activiteiten duidelijk zijn!