Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Foutendiagnose en reparatie van CNC die hulpmiddelhouder 5 machinaal bewerken kernproblemen

Foutendiagnose en reparatie van CNC die hulpmiddelhouder 5 machinaal bewerken kernproblemen

January 28, 2021

De CNC hulpmiddelpost is het gemeenschappelijkste hulpapparaat van de CNC draaibank. Het laat de CNC draaibank toe diverse of zelfs alle verwerkingsprocedures voltooien in het één vastklemmen van het werkstuk, om de hulptijd van verwerking te verkorten en het aantal installatie van het werkstuk te verminderen tijdens de verwerking de veroorzaakte fouten daardoor de het machinaal bewerken efficiency en het machinaal bewerken van nauwkeurigheid van de werktuigmachine verbeteren. De ingenieurs van de reparatiebar hebben vele jaren van onderhoudservaring om met u de foutendiagnose en het onderhoud van de hulpmiddelhouder te delen.

 

1.The de hulpmiddelrust zal niet beginnen

 

2.Mechanical redenen

Laad van de hulpmiddelpost is voor te groot. Wanneer het eind van de worm met een moersleutel om wordt opgenomen te roteren, is het niet gemakkelijk te roteren, maar het kan worden geroteerd wanneer het wordt gedrukt, maar de hulpmiddelhouder kan niet nog na het volgende vastklemmen beginnen. Wanneer dit fenomeen voorkomt, kan men bepalen dat de reden waarom de hulpmiddelpost niet kan zijn begonnen is dat de pre-aanhaalt kracht te groot is, wat kan worden geëlimineerd door de het vastklemmen stroom van de klein hulpmiddel postmotor aan te passen.

 

Het interne mechanisme van het rek is geplakt. Wanneer de worm van het eind van de worm wordt geroteerd, kan het niet in de richting met de wijzers van de klok mee roteren. De reden is dat de machine geplakt is. Eerst en vooral, controle of het het vastklemmen apparaat in de groef van de pal tegen de plaatsende speld is. Als het is, moet u de pal en het de speldgat van de schroefverbinding roteren door een hoek re-stempel en verbinden; ten tweede, controleer als de asnoot gesloten is, zoals de noot is gesloten en zou moeten worden weer aangepast; opnieuw, wegens slechte smering, zouden de roterende delen aan dood moeten worden gemalen. Op dit ogenblik, zou het moeten worden gedemonteerd om de daadwerkelijke situatie waar te nemen en worden gesmeerd.

 

De macht wordt niet verbonden en de motor roteert niet. Controleer of de zekering intact is, of de machtsschakelaar goed wordt aangesloten, of de schakelaarpositie correct is, en of de voltagewaarde binnen de gespecificeerde waaier wanneer het meten van het voltage met een multimeter is. Het kan door overeenkomstige maatregelen worden geëlimineerd zoals het vervangen van de zekering, het aanpassen van de schakelaarpositie, en goed het opnemen van verbonden deelcontact. Naast dit, kunnen de redenen voor de stroomuitval ook als kabelonderbreking tussen de hulpmiddelpost en het controlemechanisme, interne scheiding van de hulpmiddelpost, verandering van de positie van het borstelzaalelement en mislukking van normaal aan en uit worden beschouwd.

 

Het bewegende hulpmiddel is normaal, en de machinecontrole verandert niet het hulpmiddel. De looddraad van de roostermachine en het controlemechanisme van de hulpmiddelhouder, de computer I/O interface en het de reactiesignaal zouden van de hulpmiddelhouder op zijn plaats moeten worden gecontroleerd. In het ladderdiagram, zijn het voorwaartse outputsignaal Y0.0 en het omgekeerde outputsignaal Y0.1 output bij low level wanneer een signaal wordt ingevoerd, dat het overeenkomstige relais veroorzaakt om geen output te hebben.

 

Het Zaalelement van deze hulpmiddelpositie is beschadigd. Bevestig welke hulpmiddelpositie de hulpmiddelpost om veroorzaakt onophoudelijk te roteren, invoeren een bevel op het systeem om de hulpmiddelpositie te roteren, en een multimeter te gebruiken om te meten of er een voltageverandering tussen het signaalcontact van de hulpmiddelpositie en het 24V-contact is. Als er geen verandering is, kan men beoordelen dat het Zaalelement van de hulpmiddelpositie beschadigd is, enkel vervangt de verzendende plaat of het Zaalelement.

 

De het signaallijn van de hulpmiddelpositie is gebroken, veroorzakend het systeem er niet in slagen om het signaal van de hulpmiddelpositie te ontdekken. Controleer of de verbinding tussen het signaal van de hulpmiddelpositie en het systeem open is, en verbind correct het.

 

Er is een probleem met het signaal die van de het hulpmiddelpositie van het systeem kring ontvangen. Vervang de belangrijkste raad wanneer men bevestigt dat het Zaalelement van de hulpmiddelpositie O.k. is en de verbinding tussen het signaal van de hulpmiddelpositie en het systeem is O.k.