Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Bedrijfsprofiel

Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Importeur,Exporteur,Handelsmaatschappij,Verkoper

 • Grote Markt

  Wereldwijd

 • Merken

  Yijin-CNC

 • Aantal werknemers

  70~100

 • Jaarlijkse omzet

  3,000,000-5,000,000

 • Opgericht Jaar

  2008

 • Export pct

  70% - 80%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--075523502273

Inleiding

WAAROM KIES YIJIN?

YIJIN is uw professionele CNC Machinaal bewerkend Fabrikanten in China.It heeft nagestreefd de delen van de hoge precisiehardware en CNC draaiend, CNC malen, metaal zijn het stempelen en de niet genormaliseerde bevestigingsmiddelen met een tarief van de productiepas van 99.9%.Yijin-Hardware een erkende en vertrouwde op partner van de hardwareindustrie in vele industrieën rond de wereld geweest. wij hebben goede strategische partnerschappen met vele bekende bedrijven in China en rond de wereld gevestigd. In termen van technologie, kwaliteit en prijs, met andere fabrikanten wordt vergeleken, Yijin-heeft de Hardware een groot voordeel dat om u tevreden te maken. Met de steun van Yijin-de productieervaring en technologie van de Hardware, kunnen de ideeën van vele partners bereiken. welke Yjin-Hardware ruimtevaart maakt, militaire delen, de componenten de medische en van de communicatie industriehardware verderop van peer bedrijven. Dit heeft stevige fundamenten voor het bedrijf gelegd om een grotere wereldmarkt te onderzoeken.

 

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Om de hoogte na te streven - de kwaliteitsbehoeften van vele industrieën rond de wereld, Yjin heeft de beste Duitse CNC malenmachines, de Zwitserse CNC draaibanken, Duitse schroefmachines en Japans high-precision het testen materiaal op de markt gekocht. Wij hebben CNC 3 assen, 4 As, 5 as, hoge snelheid 30T het stempelen materiaal, gietend materiaal, high-precision schroefmachine, koude rubriekmachine, en wij streven constant technologische doorbraken na en leiden talenten op. Wanneer u de productnauwkeurigheid van uitstekende kwaliteit en de volledige verwerkingsdiensten wenst, Yjin-kan de Hardware u met ontwerpconcepten, productontwikkeling, massaproduktie en andere deskundigheid van hardwarecomponenten en professionele verwerkingssamenwerking helpen. Roep ons of verstuur ons met de elektronische post vandaag, kunnen wij u van de professionele diensten van 24 uur en professionele verwerkingssamenwerking onmiddellijk voorzien.

 

De verwerkende technici van Yijin verstrekken de professionele ingenieurs en high-precision de verwerkingstechnologie van de hardwarecomponent en strikte kwaliteitsbewaking om ondernemingen en overheidsinstellingen in alle gangen van het leven rond de wereld te dienen. CNC die van Yjin materiaal machinaal bewerken komt uit Duitsland en Zwitserland. Dit staat onze het machinaal bewerken nauwkeurigheid toe om klantenvereisten volkomen te overschrijden. Wij kunnen hardwaredelen met een diameter van 0,015 tot 50 duim gemakkelijk verwerken, en effectief de verwerkingstijd controleren. Met high-precision kwaliteit, zuiveren de technische deskundigen van CNC het beëindigen van Yijin-Hardware deskundig het materiaal en treffen voorbereidingen om het vertrouwen van Sloveense nieuwe energieklanten te voltooien. van CNC die en het malen verwerking, bevestigingsmiddelen aan stempelen draaien, die gieten, kunnen wij professionele technische raad, techniekcitaat geven en de passende diensten perfectioneren, ons onmiddellijk contacteren om de dienst te krijgen en citeren wilt u. Wij kunnen problemen oplossen en al uw behoeften aan hardwarecomponenten voltooien.

 

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

De Hardwareco. Ltd van Shenzhenyijin, wordt gevestigd in Shenzhen, China. Tijdens deze jaren verstrekt het de OEM/ODM-de industrieluchtvaart, de Automobiel, Infrastructuuronderneming, Elektronische metaaldelen, het de Militaire Gezondheidszorg, Communicatie, Meubilair, enz.

 

Tijdens samenwerking met deze sectoren, hebben wij uitgebreide ervaring in producten, evenals in het onderzoek van een brede waaier van nieuwe delen opgedaan. Wij verbeteren onze technologie hoofdzakelijk in speciale materialen, nieuwe materialen en ruimtevaartaluminium, onder andere.

In 2016, begon de Hardwareco. Ltd van Shenzhen YIjin onderzoekend de internationale markt.

 

Hoofdzakelijk verstrekkend: Precisie CNC die machinaal bewerken: CNC die delen machinaal bewerken, die delen, draaiende delen, ingepaste staaf, Gietende Delen, Metaal het Stempelen Delen, Bevestigingsmiddel, enz. malen.

 

In 2017, heeft YIjin meer dan 60 arbeiders en uitstekende 10 ingenieurs ervaren.
Zij hebben meer dan 10 jaar van beroepservaring, hoofdzakelijk in structurele ontwerpsupplementen, kostenanalyse, het testen en assemblage, technische ondersteuning en na-aankoop de dienst voor consumenten in Europa en Noord-Amerika om tot een systeem van lage cons. en hoogte te leiden - kwaliteit, de waarvan doelstelling te winnen en is te winnen.

 

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

7×24×365 de dagendienst voor u.

 

Pre-sale de dienst: Vrije steekproef. Als de klant heeft van de steekproef vereisen, kunnen wij steekproef kostenloos verstrekken.

 

De verkoopdienst: Speciaal proces. Wij kunnen andere procesdienst verlenen. Als: het snijden, gegalvaniseerd opgepoetst buigen, gekleurd.

 

Levering: Inpakkend volgens de eis van de klant, kwaliteitscontrole vóór levering.

 

De naverkoopdienst: Wij zorgen de goede kwaliteit van onze producten ervoor. Om het even welke problemen van de kwaliteit die wij, verlies wegens de kwaliteit onmiddellijk zal behandelen, wij zullen compensatie voor klant.

Ons Team

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3